top of page
עופר רוסמן

כלום לא נכנס ב 10 ס"מ ! אמרה לקוחה שלנו- והנה יש לנו פוסט


מבוא לקורס ריהוט, שאלות כלליות לתלמידים, תחילת שיעור: כמה סנטימטרים עומק של מטבח ? 60 ס"מ. (התלמיד המצטיין יענה 65 ס"מ). גובה השיש? 90 ס"מ (התלמיד המצטיין יענה שזה לא שיש אלא משטח עבודה). גובה הקלאפה מעל משטח העבודה? 55 ס"מ (התלמיד המצטיין יענה שזה תלוי אם הקלאפה מעל הכיריים או לא).

במילים אחרות, אנחנו כל כך מורגלים למידות וגדלים בסטנדרט, שלפעמים לא שמים לב כמה הזדמנויות מתפספסות, בעיקר בחללים קומפקטיים.

אז נכון, רוב חברות המטבחים בשוק לא מציעות שימוש לעומק כזה, אבל בשביל זה יש נגר פרטי שיעשה מה שבא לנו .. אז הנה כמה אימג'ים שמראים כמה עומק רדוד במטבחים יכול להוסיף שימושיות ויופי.

נתקלתם בשימושים נוספים ? נשמח לתמונה בתגובות...

147 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page