top of page
עופר רוסמן

הכפלת משטחי העבודה במטבח: מה נשתנה בשלושים שנים האחרונות ?


אצל סבא וסבתא במטבח, היה משטח עבודה נשלף על מסילות פשוטות של מגירה. לרוב המשטח היה משמש להכנת מאכלים (מלוחיה, דואה וקובה, תודה ששאלתם 😋) ובשאר הזמן לשולחן אכילה לשניים. עיקר הבעיות בפתרונות הישנים היו מנגנונים רעועים. אמנם אכלנו על שולחן אינסטנט אבל הוא תמיד היה רוקד ובזווית כלפי מטה. מרפקים על השולחן לא היו אופציה, ולא בקטע של נימוס. Fast Forward לימינו: הצורך הבסיסי נשאר, אבל עם פתרונות, פרטים וטכנולוגיה אחרים לגמרי. השולחנות הנשלפים יציבים, מגיעים לאורך כפול מעומק הארון ומתקפלים לגובה מגירת סכו"ם. דבר שני שלא היה לו פתרון נשלף פעם (שאנחנו מכירים), הוא הרחבה או הארכה של משטח העבודה באופן ישיר וללא תפר. בתמונות למטה(מימין):

1. משטח נשלף במטבח לדוגמא של TEAM7

2. מנגנון שמשמש כהרחבת משטח העבודה (עולה לגובה המשטח)

3. מנגנון דומה ביחידת מחיה קומפקטית של Artema (היו בפוסט ישן שלנו)

62 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page